339455 1
Каплевская Юлия, 13.09.2019

В реале цвета еще красивее)

1777117033 shlyapa detskaya elsmir
iryna, 28.08.2019

Замовляю в фірмі "Famo" не вперше капелюшки і хочу сказати, що якість виробів завжди на висоті!!! Пакують добре.
Цього разу, вибір зупинила саме капелюшці Елсмір. Замовила їх для всіх дівчаток нашого 1А-класу. І хоча, подарунок ще не потрапив до рук майбутніх модниць, проте, носила б їх сама:) Дуже вони гарненькі та милі!
Дякую компанії та бажаю успіхів і процвітання!
P.S. Дякую за смачненький подарунок:)

1697385376 shlyapa slauch harper
vgi2013, 20.08.2019

Увага!!! Видаляють негативні відгуки. Якщо ви брешете своїм клієнтам, треба відповідати на відгук, а не видаляти його!

Від адміністратора
Доброго дня.
Жанно, попередній коментар був видалений модератором у зв'язку з некорректністю висловлювання.
Приносимо свої вибачення. У нас були деякі технічні несправності з акцією "Перше замовлення". На жаль, ці -20% не можуть бути використані, коли в замовленні вже є акційні товари. Про це також зазначено у розділі "Доставка і оплата": "У період акції безкоштовна доставка і додаткові знижки не дійсні". Знижка -20% на перше замовлення належить до "додаткових знижок".
У Вас залишається знижка -20% від початкової ціни сайту на весь асортимент. Вкажіть про неї у коментарях і наш менеджер Вам її прорахує.
Ще раз приносимо вибачення за незручності!
Дякуємо за Ваш відгук!

1283980428 w640 h640  tt t t 48t t 66t t t t t 2
Заволодько Римма Олександрівна, 17.08.2019

Замечательный зонт! Очень качественный, яркий и красивый!
https://www.youtube.com/watch?v=PiriaPrRM94

1651083439 w1280 h1280 dsc 8082
Терзіогло Лариса, 14.08.2019

За успішну реєстрацію мені було надано промо-код. Замовивши та оплативши вибраний товар я чекала на дзвінок, але мені повідомили, що я не маю право скористатися цим подарунком, бо я обрала акційні товари, хоча у листі про це не було жодного слова. Якщо надаєте промо-коди, то сповіщайте покупця, що він не зможе ним скористатися!

Від адміністратора
Доброго дня.
Ларисо, приносимо свої вибачення. У нас були деякі технічні несправності з акцією "Перше замовлення". На жаль, ці -20% не можуть бути використані, коли в замовленні вже є акційні товари. Про це зазначено у розділі "Доставка і оплата": "У період акції безкоштовна доставка і додаткові знижки не дійсні". Знижка -20% на перше замовлення належить до "додаткових знижок".
У Вас залишається знижка -20% від початкової ціни сайту на весь асортимент. Вкажіть про неї у коментарях і наш менеджер Вам її прорахує.
Ще раз приносимо вибачення за незручності!
Дякуємо за Ваш відгук!

1704143262 shlyapa chelentanka mindoro
Терзіогло Лариса, 13.08.2019

Дуже якісний та комфортний капелюшок!!! Чемні та позитивні адміни! Солодкий сюрприз сподобався))

1688019025 shlyapa shirokopolaya dzhun
Заволодько Римма Олександрівна, 28.07.2019

Очень красивая шляпа! Качество шикарное! Рекомендую!

1762866912 tunika plyazhnaya iren
Пасичнык Юлия Викторовна, 26.06.2019

Туника супер!!!Очень приятно с вами сотрудничать,товар отличного качества и быстрая доставка.Всем рекомендую!!!

1762976251 tunika plyazhnaya shejlin
Пасичнык Юлия Викторовна, 26.06.2019

Туника отличного качества мне очень понравилась,и очень приятные продавцы.Спасибо Вам!!!Всем рекомендую.

Dsc 3814
duka.masha, 26.06.2019

Дякую найкращому магазину за ідеальний купальник. Швидка доставка, приємні менеджери і супер ціна.