loading

ГОЛОВНІ ТРЕНДИ РОКУ

Новорічна метушня з її блискучим настроєм позаду, залишається лише видихнути та насолодитися прийдешніми святами.
Хоча, рік тільки почався, проте веде вже за собою певні тенденції моди, які можна надалі зі святкових образів інтерпретувати в базовий гардероб.

Сукні міні з бахромою, блискуче вбрання відтінку срібла й незвичні принти - Famo підготував для тебе 6 головних трендів на 2022 рік.

Бузковий колір

Або, як назвав його Інститут кольору Pantone - Very Peri. Він символізує безтурботну впевненість, а також винахідливість і творчість. Не такий яскравий як фіолетовий, м’який і ніжний бузковий вступає в модну гру. Магічний, втішний для ока, він легко може стати основою романтичного весняного гардеробу.

Розкішні шовкові сукні, двобортні пальта з поясом, що підкреслюють тендітність силуету, чи навіть взуття, — бузковий забарвив усі елементи гардеробу.

   


Ромби

Тренд на чорно-білий принт шахівниця нового сезону трансформується в різнокаліберні ромби. Такі можна було побачити в колекціях Valentino, Saint Laurent і Dior. Характерний для стилю препі (шкільний стиль), нового сезону принт у ромби стане однією з головних тенденцій. Радимо робити ставку не тільки на традиційні жилети, а й на пальта, шовкові максісукні та спідниці.

   


Срібло

Ностальгічні настрої зробили сукні з ефектом металік безумовними лідерами модних перегонів у 2022році. Зухвалі міні, як у Dolce&Gabbana і Sportmax, і грайливі міді, як у Louis Vuitton і Paco Rabanne, відсилають до естетики футуризму й епохи диско. А найсміливіші модниці можуть вибрати срібний total look, який пасуватиме і для повсякденних образів, і для вечірніх виходів.

   


Міні і екстра-міні

Тривалий час у моді панувала міді-довжина, але це літо голосно повернуло популярність міні. Міні-сукні, міні-шорти та міні-спідниці стали безперечними хітами літа 2021 та перейшли у 2022 рік. Причому, їх усіх можна сміливо носити і восени і взимку, головне — підібрати правильні поєднання.

   


Тигровий принт

У повсякденних жіночих образах 2022 року анімалістичний принт, зокрема тигровий, став одним із найулюбленіших поєднань стилістів та модниць. Саме в повсякденному стилі представлено найбільшу кількість яскравих та модних аутфітів зі звіриним принтом.

   


Бахрома

Торочки знову полонили світ моди минулого осінньо-зимового сезону — і не збираються здавати свої позиції й тепер. Цей ковбойський декоративний елемент знайшов своє втілення на базових сукнях з довгими рукавами, замшевих парках і сумках. Такі шовкові нитки — найкраще рішення не тільки для вечірніх виходів, а й для повсякденних образів.

   
 

"Главный тренд десятилетия - ИНДИВИДУАЛЬНОСТЬ.

ЛИЧНОСТЬ в центре, а одежда лишь обрамляет ее!"

@ELENA ROMANOVA