loading

ЩО ОДЯГНУТИ В НОВОРІЧНУ НІЧ

Символ 2022 року – Чорний Водяний Тигр

Нас чекає час змін, доленосні рішення та внутрішнє перетворення. Віддана тварина уособлює домашній затишок, сімейні цінності, кохання. І в новорічну ніч хочеться догодити норовливому непередбачуваному звірові, щоб рік приніс удачу, щастя та любов.

Задобрити Тигра – завдання не з найпростіших. Непередбачуваній тварині не сподобаються помітні, химерні вбрання. Цибуля повинна поєднувати простоту, витонченість та елегантність. Доведеться знайти баланс між усталеною класикою та нинішніми трендами.

У чому зустрічати Новий рік 2022

Для початку розберемося з кольором. Майбутню Новорічну ніч найкраще зустріти в наряді приглушених відтінків. Сріблястий, білий, молочний та сірий – ідеальна кольорова гама. Пастельні тони блакитного, пісочного, зеленого, коричневого та чорного сподобаються Символу Року та принесуть удачу, щастя та любов у наступний рік.

З чого скласти образ? Якщо хочеться відзначити майбутнє свято у вечірній сукні, то нехай воно буде однотонним, але при цьому з ассиметричним краєм. Підійде сукня-бустьє або сукня-піджак із підкресленою талією. Спідниця також ідеально підійде для вечірки. Зараз у моді плісована, пишна із напівпрозорої повітряної тканини або драпірована. Довжину краще підібрати нижче за коліно (міді або максі). До спідниці доведеться знайти топ або блузку. Наприклад, чудово підійде топ на бретельках з вишивкою як акцент або блузка з рукавами-буфами. Костюми та штани, комбінезони вільного крою не потрібно ховати у шафі. Цей рік рекомендується зустрічати у більш затишному одязі. Особливо, коли костюми «піжамного» стилю досі актуальні.

Загалом наряд повинен мати якусь родзинку. Як варіант це можуть бути оголені плечі, розріз, асиметрія, орнаменти, мереживні рукави або бахрома. Тканина може бути з перламутровим або металевим відливом. Вибирайте легкий матеріал: шовк, атлас, шифон або оксамит.


У чому зустрічати Новий рік за знаками Зодіаку?

У чому зустрічати Новий рік 2022 Овну
Пристрасному та енергійному вогненному знаку Зодіаку вибирає завжди яскраве вбрання. Тигру не сподобаються агресивна кольорова гама. Тому краще зупинитися на помаранчевому, вишневому кольорі або підібрати відтінок обпаленої цегли.

У чому зустрічати Новий рік 2022 Тельцю
Стримані відтінки підійдуть спокійному та працелюбному Тельцю. Зупиніться на бежевому, молочному, коричневому кольорах. Ідеальний образ із зеленого кольору: адже стихія Тельців – Земля.

У чому зустрічати Новий рік 2022 Близнюкам
Відкриті та доброзичливі Близнюки засяють у жовтому вбранні, яке уособлює тепло та сонце, як і сам знак. Успіх знаку наступного року принесе білий і рожевий колір, в яких також можна зустріти рік Тигра.

У чому зустрічати Новий рік 2022 Раку
Романтичному Раку чудово підійде образ у молочних, сріблястих чи білих відтінках. Вони будуть у тренді та чудово підкреслять чуттєвість знака.

У чому зустрічати Новий рік 2022 Леву
Владному Леву підійде золотий чи оранжевий колір. До того ж кольоровий образ підніме настрій та розкриє його добре серце оточуючим.

У чому зустрічати Новий рік 2022 Діві
Щоб підкреслити властиву Діві елегантність, придивіться до блакитного, зеленого та коричневого відтінків. Також діва може одягатися в синє або біле вбрання, вони також приносять удачу.

У чому зустрічати Новий рік 2022 Терезам
Повітряний знак розуміється і прагне відповідати моді. Рекомендуємо зупинитися на ніжно-блакитній або ніжно-рожевій колірній гамі.

У чому зустрічати Новий рік 2022 Скорпіонам
Непередбачувані Скорпіони захочуть наголосити на індивідуальності. Їм на допомогу коричневі, оранжеві і навіть чорні тони.

У чому зустрічати Новий рік 2022 Стільцю
Зухвалому Стрільцю підійде одяг із сірого або синього кольору. Особливо ефектно виглядатиме представник знака у фіолетовому вигляді.

У чому зустрічати Новий рік 2022 Козерогам
Стихія Козерогів – земля, тому їм притаманний спокій та гармонія. Їм личить натуральні відтінки: глибокий коричневий, зелений, оливковий, молочний або білий.

У чому зустрічати Новий рік 2022 Водоліям
Творчий і волелюбний Водолій чудово виглядатиме в одязі блакитного або синього кольору. Як альтернатива, придивіться до відтінків бежевого або шампанського. Будь-які відтінки білого також підійдуть для новорічної урочистості.

У чому зустрічати Новий рік 2022 Рибам
Милим Рибам варто придивитися до світло-зеленого, ніжно-рожевого або бежевого вбрання. Головне, водному знаку не зустрічати Новий Рік у темних відтінках.

 

Уподобання господаря року рекомендуємо врахувати. Адже в головну ніч року у нас нагромаджено чимало побажань і хочеться, щоб вони справдилися.
Але не забудьте, головний атрибут будь-якого образу – святковий настрій.

 

Ідеї образів на новорічну ніч: