loading

ОБИРАЄМО ТРЕНДОВУ СУМОЧКУ РАЗОМ З FAMO

Жінки завжди прагнуть до змін в своєму образі, але сумка завжди була і буде невід'ємною частиною гардеробу. Цей предмет не тільки функціональний, але і є відмінним доповненням будь-якого образу.

Трендом серед сумок на осінь-зиму 2021/2022 року є мінімалізм. В основі стильної жіночої сумки 
лаконічність та простота.

Це можуть бути класичні кольори, такі як чорний, білий, а також натуральні відтінки, які легко зачаровують свою власницю: бежевий, молочний і карамельний.

Також, рекомендуємо звернути увагу на сумки соковитих відтінків. Наприклад, чому б не ввійти в зиму з сумкою яскраво-синього, яскраво-зеленого, фіолетового, червоного або помаранчевого кольору? Такі сумки найбільш вдало поєднаються з однотонним образом.

Хочемо сьогодні розглянути три популярні фасони сумок.
Розпочнемо нашу підбірку з найбільш популярних крос-боді.


Такі сумки краще носити на рівні або вище пояса, таким чином ти зможеш візуально видовжити свій зріст, не перерізатимеш силует.

Якщо ти полюбляєш оверсайз чи багатошарові образи
крос-боді буде хорошим доповненням до них.

Світові дизайнери та мас-маркети роблять найбільший акцент на сумочки фасону крос-боді, саме тому серед них завжди більший вибір; більша різноманітність кольорів і розмірів; легко підібрати під будь-який стиль.

Наші бестселлери:
      

Ідеї образів з сумкою крос-боді:
         
 
Сумка шопер (або тоут)

Однозначно, перевагою сумки шопера є його вмісткість. Фраза: "Жіноча сумка - це нарнія" — безперечно про шопер. В ній ти зможеш вмістити всі свої помади, гребінець, судочок з обідом і ще декілька шоколадок на випадок, коли дуже захочеться солоденького.

Універсальна сумка, що підійде під будь-який твій верхній одяг, як під пуховик чи шубу, так і під авіатор.

Більше не потрібно носити з собою пакети, зараз в тренді бути еко. Взимку ти просто можеш накупити мандарин, кинути в шопер і не будеш мерзнути в руки по дорозі додому.

Наші бестселери:
      

Ідеї образів з шоперами:
         

Міні сумочка — крутий акцент для доповнення твого образу.
 

В першу чергу, не варто порівнювати такі сумки з іншими видами і розглядати їх зі сторони вмісткості.

Очевидно, їх перевага в їхній компактності. Тобі більше не прийдеться шукати ключі та готівку по всій сумці, тому що в міні лише все найнеобхідніше.

Наші бестселери:

      

Ідеї образів з міні сумочкою: