loading

ХТО ЗАДАЄ ТРЕНДИ В 2021 РОЦІ?

В епоху стрімкого розвитку інтернет мережі, ми все частіше на його просторах зустрічаємо новомодне слово "інфлюенсер". Але далеко не кожен розуміє хто це і який їхній вплив на сучасні тренди.

Якщо шукати у Вікіпедії "хто такий інфлюенсер?", можемо знайти наступну інформацію: "Інфлюенсер (англ. influencer), впливо́вець — людина, думка якої має значення для певної аудиторії."

Від інфлюенсерів підписники очікують, що ті стануть їхніми «модними друзями», вони пропонують поглянути на їхнє «справжнє» життя, діляться порадами стосовно стилю і самі виглядають відповідно. Тому, пропонуємо разом з нами підглянути нові тренди у лідерів думок

 

Цього сезону барвисті образи, що поєднують відразу кілька яскравих відтінків, знову тріумфально повернулися в моду. Після задовгої ізоляції потреба в яскравих кольорах стрімко зросла, і модниці зробили стилізацію в дусі колорблок своєю головною зброєю. 

      

Леопард, тигр і зебра добре почуваються в колекціях дизайнерів і не збираються залишати списки головних трендів. У новому осінньо-зимовому сезоні інфлюенсери також демонструють нам "сафарі".

      

Головний колір наступного сезону – помаранчевий. Судячи з того, наскільки багато оранжевого вже зараз можна помітити в аутфітах інфлюенсерок, він стане не менш популярним кольором в 2022 році, аніж зелений на початку 2021 року.

      


Наша підбірка для твоїх стильних образів: