loading

ЩО ТАКЕ БАЛАКЛАВА?

Балаклава - закритий головний убір із прорізом для очей або овалу для обличчя. Свою назву головний убір отримав завдяки Кримській війні — англійські солдати використали цей головний убір, щоб хоч якось урятуватися від суворої зими у місті Балаклаві на південному заході Криму.

Якщо раніше балаклава вважалася доречною лише для гірськолижної прогулянки або як деталь зимового одягу, то тепер трендова шапка вийшла на вулиці. Її називають найсуперечливішим трендом цієї осені, але від цього вона не стає менш популярною.

У колекції Calvin Klein осінь-зима дизайнер Раф Сімонс яскравим дизайном і різноманітними варіаціями комбінування зруйнував жорстокість, ​​пов’язану із цим головним убором і відкрив його для нас по-новому:

    

Якщо раніше балаклави одночасно виконували функції шапки та шарфу, то цього року до них додалася ще одна – захисної маски.

Наша балаклава універсальна, підійде: жінкам, чоловікам і навіть діткам.
Її фішка  2 в 1 — і балаклава і шапка:
 
    
 
Але мало купити модну шапку-балаклаву потрібно ще розуміти, з чим її можна поєднувати:


З КУРТКОЮ
Зручний стрітстайл зі стьобаної куртки та в'язаної балаклави виглядає стильно та органічно. Для прогулянок холодною осінню або взимку таке вбрання буде дуже доречним.

З ШУБОЮ ТА ПАЛЬТО
На перший погляд таке поєднання не дуже органічне, але насправді в зимові морози балаклава найзручніший головний убір.

З ПІДЖАКОМ
Ще один цікавий та нестандартний варіант – це комбінація з піджаком. Так як класика у вигляді жакету ніколи не виходить з моди, то і з модною шапкою він теж виглядатиме стильно.

 

Ідеї образів для натхнення: