loading

ВСЕ НОВЕ — ДОБРЕ ЗАБУДЕ СТАРЕ

Показ Versace осінь-зима 2021/2022 запам'ятався не лише поверненням Джіджі Хадід на подіум, а й не менш обговорюваними аксесуарами, а саме поверненням хустинок.

Історія цього аксесуара сягає далеко в минуле жінки різних культур, релігій і національностей носили різноманітні фасони хусток свого часу, проте статус затребуваного елементу гардеробу за хустками був закріплений не завжди. Тим не менш, цього сезону сміливо можна обзавестися кількома трендовими хустками, адже мода на них повернулася.

На показі THE FALL-WINTER 2021 Versace продемонстрували, що сьогодні поєднувати хустку можна з чим завгодно — хоч зі стьобаним пальто, хоч із класичною офісною сорочкою, хоч із шкірянкою:

    

Але так як ми говоримо про тренди осінь-зима 2021/2022, то не можемо й не розповісти про хустинки з еко-шкіри. Хустка з  непромокаючої тканини врятує вас від холодів і зимових опадів не гірше шапки. 

Наші бестселери:

      

Носити такий аксесуар можна різними способами - як хустку зав'язану на шиї з вільними кутиками, зав'язану навколо шиї або носити як бандану.


Ідеї образів з стильними хустинками: