loading

ШАРФ - ЯК ОБРАТИ АКТУАЛЬНУ МОДЕЛЬ

У холодну пору року будь-якій жінці і дівчині хочеться не просто надіти теплі речі, а й залишитися при цьому красивою і жіночною. Підкреслити, виділити і додати родзинку жіночому образу допоможе модний шарф, без якого осінньо-зимового гардеробу не обійтися.

Шарфи
це не тільки предмет першої необхідності, але і стильний аксесуар. Адже правильно підібрана річ може повністю змінити настрій образу. Мода на шарфи переживає оновлення в кожному сезоні, і в 2021 році дизайнери представили колекцію шарфів на будь-який смак.

Будь це пальто, пуховик, куртка-парка, шкірянка чи будь-який інший тип верхнього одягу
кожен з них ви зможете прекрасно доповнити і завершити образ за допомогою модного шарфика.

 

Які моделі обирають блогери та стилісти:

        

 

Як вибрати жіночий шарф і на що орієнтуватися? При покупці враховуйте наступне:

Структура тіла - жінкам з пишною фігурою не рекомендуються вироби з великим або абстрактним візерунком. Краще зупинитися на принтах (вертикальна смужка, дрібна клітка або анімалістичні).

Кольоротип перш ніж купувати шарф, визначте кольоротип своєї зовнішності. Це допоможе вам обрати виріб відповідного відтінку.

Якість подивіться, наскільки добре оброблені краї виробу, чи не стирчать в ньому нитки чи не розпустилися петлі.

Тренди щоб створити актуальний образ, тренуйте свою надивленість. В кінці статті для вас є добірка актуальних моделей і варіанти, як їх носити.

Наші бестселлери:

   
   

Матеріали: кашемір, віскоза, акріл

Виробники: Фабричне виробництво в Україні;
Власне виробництво у Китаї, під пильним наглядом нашого менеджера.

Цієї осені в тренді яскраві шарфи в поєднанні з сірим і чорним одягом. Однотонні моделі (чорні, сірі, бежеві) це класика. Вони доречні завжди, їх можна носити будь-яким образом і тепло, і стильно. Шарфи з бахромою одні з найпоширеніших. Бахрома робить аксесуар оригінальним і стильним.

Ідеї стилізацій: