loading

Стильні сонцезахисні окуляри - це не просто необхідний аксесуар, а +100 до твоєї впевненості!

Сьогодні у гардеробі кожної дівчини має бути як мінімум декілька різних моделей окулярів, які будуть пасувати під кожен образ.

А чи знаєте Ви, які моделі окулярів будуть в тренді весна-літо 2021?
Відомі фешн видання разом зі стилістами та модними експертами розповіли, на які окуляри звернути увагу у цьому сезоні.

Окуляри прямокутної форми

Прямокутні окуляри - це одна з найпопулярніших форм оправи серед знаменитостей та зірок стрітстайлу. Такі окуляри в своїх образах часто використовують Ірина Шейк, Ріанна, Кендалл Дженнер, Белла Хадід та багато інших.

В цьому сезоні особливої популярності набувають не тільки класичні прямокутні окуляри, а і моделі з товстою оправою в оригінальних кольорах.



Oversize окуляри

Великі сонцезахисні окуляри увійшли в моду ще  в 60-х роках XX століття. Тоді першими їх почали носити ікони стилю - Принцеса Діана, Одрі Хепберн та інші. Ця ефектна модель окулярів в тренді вже не один рік, проте в цьому сезоні експерти прогнозують нам  новий спалах їх популярності.



Вузькі окуляри

Така форма окулярів - це справжній прорив у 2021 році. Раніше вони не користувались популярністю через свій специфічний зовнішній вигляд. Проте у цьому сезоні - це одна з найпопулярніших моделей серед селебріті та світових стрітстайлерів. Окуляри вузької форми додають образу брутальності та виглядають дуже ефектно.

 


Кошаче око (cat-eye)

Ці окуляри підкорюють своєю жіночною формою і лідирують на п’єдесталі світової окулярної моди. Такі окуляри чудово підійдуть дівчатам, які люблять урізноманітнювати свої повсякденні образи та вносити в них грайливу нотку.


А для того, щоб Ваша нова пара окулярів була не тільки стильною, а і зручною в користуванні - варто звернути увагу на колір лінз, адже кожен з них має важливе значення.

Люди хибно вважають, що чим темніша лінза, тим вона краще захищає. Проте, якраз ступінь затемнення з захистом нічого не мають. Натомість саме кольори і відтінки лінз все ж мають певний вплив на очі. Давайте їх розглянемо.

Чорний

Такий колір лінз є самим універсальним, підходить для будь-яких цілей та усіх типів освітлення. Чорний - це найтемніший доступний відтінок, який зберігає всі кольори правильними, забезпечуючи при цьому високий захист.

Жовтий

Жовті лінзи забезпечують високу чіткість в умовах недостатнього освітлення, таких як серпанок та туман. Жовтий може спричинити спотворення деяких інших кольорів, але також бореться із напругою очей завдяки своїй здатності фільтрувати синє світло з екранів.

Синій

Синій колір лінз підходить для зменшення загальної яскравості. Це покращує сприйняття кольору, допомагає бачити контури та чудово зменшує відблиски.

Коричневий

Це найпоширеніший колір лінз для сонцезахисних окулярів і дуже ефективний за будь-яких умов освітлення. Як правило, працюють особливо добре, коли сонячно або мінливо. Вони покращують контраст, сприйняття глибини та є ідеальним вибором для керування автомобілем.

Рожевий

Цей колір чудово покращує зорову глибину та зменшує навантаження на очі. Окуляри з рожевими лінзами носити одне задоволення, оскільки вони дуже зручні для очей. Рожеві лінзи менш ефективні при тумані та імлі, але чудово працюють за будь-яких інших погодних умов. 

Сірий

Лінзи сірого кольору чудово підходять для будь-яких цілей, особливо для зменшення відблисків та покращення сприйняття кольорів, а також для всіх умов освітлення. Він трохи світліший за чорний, але має подібний ефект, зберігаючи всі кольори істинними та забезпечуючи високий захист.

У Famo представлено близько 400 моделей окулярів. Серед них Ви знайдете класичні окуляри, трендові окуляри, окуляри оригінальної форми, іміджеві окуляри з прозорими лінзами та безліч інших.
Наприклад: 
Прямокутні окуляри, окуляри маски, авіатори, круглі та напівкруглі окуляри, овальні, квадратні, окуляри метелики та лисички, окуляри витягнутої форми, кошаче око, ретро окуляри, окуляри крапельки, а також нестандартні моделі окулярів.

Також у нас Ви знайдете трендові Ланцюжки для окулярів та чохли для зберігання.



Моделі окулярів, які представлені у Famo - це Фабричне Китайське виробництво відмінної якості, а також такі відомі бренди, як Atmoshere. Всі окуляри сертифіковані та відповідають нормам безпеки.

Тож як серед такого шаленого вибору окулярів обрати ті самі?

Всі ми індивідуальні, тому кожному пасують абсолютно різні моделі. Стилісти вже давно сформували гайд, по якому можна легко підібрати форму окулярів до свого типу обличчя.


 

Ще більше моделей окулярів Ви можете переглянути на нашому сайті  famo.ua